Oplev motorsport for fuld udblæsning til Århus festuge

Århus åbner fra den 27 august til den 5 september op for en uges fest og farver, fordelt over hele Århus by. Som en nyhed i år tilbyder Århus Festuge, i samarbejde med Scandinavian Drift Series og WorksMag, motorsport midt inde i Århus centrum! Banen vil blive bygget på det såkaldte Pier 4 på Århus Havn, hvilket er det yderste stykke af havnen efter Molslinjen.

Scandinavian Drift Series afholder runde 4 af 2010 danmarksmesterskabet i drifting. Som noget nyt i forbindelse med Århus Festuge køres der også natløb sent lørdag aften, hvilket gør oplevelsen helt anderledes. Der køres fra fredag den 27 august og weekenden over, fra kl 10 formiddag til 18 aften. Åbningstiden for driftbanen er specielt forlænget lørdag aften til kl 23. Der er derfor masser af tid til at opleve nogle af danmarks fedeste driftbiler på tæt hold, hele weekenden igennem.

Der bliver kørt lige til grænsen hele weekenden igennem!

Kampen om danmarksmesterskabet er i år ekstra hård, hvor teams som Jocks Bilimport Drift Team og Dækimporten Driftteam stiller stærkt op med nye biler, masser af hestekræfter og bunkevis af dæk, der bare venter på at blive brændt af. Der bliver med garanti kørt helt til kanten gennem hele weekenden, hvor det ikke er ualmindeligt at PRO-kørerne kommer ud og snitter betonklodserne ved kanten af banen, med fare for at splintre deres bagkofanger til ukendelighed!

Søndag den 29 august byder sædvanlig tro på finalen, men der er som noget nyt også mulighed for at komme med ud og køre med en professionel driftkører for fuld udblæsning.

Prisen for en hel weekends action fyldt med masser af hestekræfter, fede biler og dækrøg er kun 100 kr for voksne, samt 50 kr for børn under 12 år. Billetter købes i indgangen, og der tages ikke imod kreditkort.

For tilmelding til runde 4, besøg Scandinavian Drift Series.

[nggallery id=140]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker