fbpx

Opel viser GTC konceptbil i Paris

Opel GTC Paris er Opels bud på en opnåelig drømmebil skabt i Opels designsprog

Opel viser GTC konceptbil i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Rüsselsheim. Opels chefdesigner Mark Adams gav sig team en meget klar opgave: “Lad os skabe en elegant og sportslig tre dørs coupé i det mest emotionelle design, vi kan forestille os.” Resultat er her nu – konceptbilen Opel GTC Paris, der får sin debut på biludstillingen Paris Motor Show i næste måned.

Tanken bag GTC Paris har været at skabe en opnåelig drømmebil med Opels design karakteristika i et meget iøjefaldende design. De fleste biler, som kaldes designkoner, kan tegnes med blot to eller tre klare streger, så ved alle bilinteresserede, hvilken bil tegningen forestiller. Det samme er tilfældet med den nye Opel konceptbil, hvor designerne har maksimeret spændingen i designet ved at reducere antallet af linjer i bilen og sikre at de udstråler noget meget skulpturelt.

Opel viser GTC konceptbil i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

GTC Paris er 4,46 meter lang og har plads til fem personer. Undervognen er hentet fra Astra med compound bagaksel og Watts led bagtil og en opdateret mechatronic FlexRide undervogn med elektroniske indstilling af støddæmperne og elektronisk spærredifferentiale ved forhjulene. Motoren er en 2,0 liters turbo med Start/Stop teknologi og seks trins manuel gearkasse. Bilen står fast på 21” fælge.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!
Opel viser GTC konceptbil i Paris, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.