Opel Corsa OPC “Nürburgring Edition”

Netop som vi har testet den faceliftede Opel Corsa OPC meddeler Opel nu at de laver en unik udgave, i kun 500 eksemplarer. Elsker du Nürburgring og vil du have en bil som er lavet præcis til den, så er det denne nyhed du skal læse.

De sidste par uger har været fyldt med nyheder på grund af både Shanghai Auto Show og New York Auto show. Men der er mere, for selv om den ikke er blevet vist på de to messer, løfter Opel nu sløret for en model, som vi byder mere end velkommen. Præcis som Ford Focus RS kom i en Focus RS500 udgave kommer Opel Corsa OPC nu i en “Nürburgring edition” som kun bliver produceret i 500 eksemplarer.

Ud over et look som passer perfekt til “ringen” med 18″ fælge, små deltajler som ændret udstødningssystem, underlæbe, kun to farve muligheder (Henna rød og “Grasshopper” grøn), Brembo bremse kit og en tilpasset Bilstein undervogn har motoren også fået lidt ekstra overskud til de mange sving og bakker. Den Standart Corsa OPC har en 1.6-liters turbo motor med 192 HK og 170 NM. “Nürburgring edition” får pumpet 18 HK mere i den lille 1.6-liters motor så den nu yder 210 HK og 280 NM. Dette betyder at den nu går 0-100 km/t på “blot” 6,8 sekunder. Den standart Corsa OPC er opgivet til at gå 0-100 km/t på 7,2 sekunder.

Model kan allerede nu bestilles, men husk den kommer kun i 500 eksemplarer, så kontakt din Opel forhandler for at høre dine muligheder for at få fat i denne nye og meget hotte Corsa. Prisen starter fra Euro 27.650,- inden dansk moms og afgift.

Har du ikke allerede læst vores test af den faceliftet Opel Corsa OPC kan du læse den her.

[nggallery id=350]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!