fbpx

Opel Corsa Nürburgring Edition indtager Ringen

Mads Ovesen sad klar ude foran bagindgangen til Nürburgring, da denne produktionsklar Opel Corsa Nürburgring Edition indtog Ringen

Opel Corsa Nürburgring Edition indtager Ringen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vores fotograf Mads Ovesen, sad klar med kameraet et strategisk godt sted, da Opel valgte at sende deres Corsa Nürburgring Edition en tur op på banen til de sidste tests. Bilen der yder flere hestekræfter end den nuværende Corsa OPC, skiller sig markant ud med sin røde lakering.

Den standard Corsa OPC har en 1.6-liters turbo motor med 192 HK og 170 NM. “Nürburgring edition” får pumpet 18 HK mere i den lille 1.6-liters motor så den nu yder 210 HK og 280 NM. Dette betyder at den nu går 0-100 km/t på “blot” 6,8 sekunder. Den standard Corsa OPC er opgivet til at gå 0-100 km/t på 7,2 sekunder.

Se flere billeder af den nye Opel her.

Model kan allerede nu bestilles, men husk den kommer kun i 500 eksemplarer, så kontakt din Opel forhandler for at høre dine muligheder for at få fat i denne nye og meget hotte Corsa. Prisen starter fra Euro 27.650,- inden dansk moms og afgift.

Har du ikke allerede læst vores test af den faceliftede Opel Corsa OPC kan du læse den her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.