fbpx

Opel bygger ny Insignia OPC Unlimited

Opel løfter topfarten på Insignia OPC fra 250 km/t til en stadigvæk elektronisk begrænset topfart på 270 km/t i ny Unlimited version.

Opel bygger ny Insignia OPC Unlimited, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opel tilbyder nu en ny version af Insignia OPC med en højere topfart.  Modellen hedder Opel Insignia OPC Unlimited og har de samme 325 hestekræfter, V6-motor og firehjulstræk. Topfarten er dog 270 km/t modsat det tidligere 250 km/t.

[youtube]0TahmdpIaHI[/youtube]

Andre forskelle på Insignia OPC Unlimited vil være blå Brembo logoer på kaliberne, et nydesignet speedometer og omdrejningstæller mens at bilen på ydersiden vil kunne fås i en matsort lakering. Om det bliver en matsort folie, ligesom vi kender det fra Ford Focus RS500, siger kilden ikke noget om.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Både automatgear og manuelle gearkasser på seks trin kan fås, samt alle versioner af karosseriet fås i denne Unlimited version (Sedan, hatchback og Sports Tourer). Som en ekstra gave til køberne, følger der et OPC Performance kørekursus med i købet, som finder sted på Opel’s egen testbane i Dudenhofen.

Opel Insignia OPC Unlimited vil gå i salg allerede fra næste måned, med en startpris på 48.605 Euro i Tyskland, før danske afgifter.

[nggallery id=15]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.