fbpx

Byg din egen Koenigsegg

Det har været kendt i mange år at man har haft muligheden for at sammensætte nogle modeller på de forskellige mærkers hjemmesider. Det sidste stykke tid er det dog begyndt at slå igennem hos nogle af de mere specielle producenter også. 

Producenterne er klar over at de er nød til at kunne tilbyde noget ekstra i disse tider og ikke mindst tilbyde noget unikt så kunderne føler at det er deres eget produkt.

Vi har set lidt nærmere på nogle af de forskellige configuratore der ligger rundt om på nettet. Den første er også den nyeste. Koenigseggs online configurator er en del af lanceringen af den nye Koenigsegg Agera. Det er en af de mere simple configurator. Her har du mulighed for at skifte farve, fælge og hækspoiler. Her efter kan du vælge at ændre farven i kabinen. Helt simpelt og enkelt men giver et godt billede af de forskellige farve muligheder der er. Til sidst har man mulighed for at se et godt resume af hvad du har gjordt og printe den ud hvis du er så heldig at have muligheden for at gå ned og bestille en.
Se configuratoren her: www.Koenigsegg.com

Byg din egen Koenigsegg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En anden nye configurator er Mercedes Benzs SLS AMG  configurator. Den er lidt mere omfattende. Her har du først mulighed for at gennemgå hele bilen, høre alt om den og til sidst får man så selv lov til at sammensætte den som man vil have den. Her er der igen mulighed for at ændre ting som farve, fælge og hækvinge. Dertil har du mulighed for at vende og dreje bilen som du vil, åbne mågevingerne og tænde for- og baglygter. En anden fed ting i forhold til nogle andre er at du har mulighed for at høre din bil til sidst. En lille ting som giver det sidste til den Mercedes du nu har bygget.
Se configuratoren her: www.Mercedes-AMG.com

Byg din egen Koenigsegg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En anden nyhed som du også har mulighed for at gøre til din egen er Ferrari 458 Italia. Her er der endnu flere muligheder for at sammensætte bilen som du ønsker den. Det er faktisk den mest omfattende configurator der er lige nu. Du har som alle de andre mulighed for at ændre farve, fælge og interiøret. Ferrarier giver dig dog også muligheden for at vælge om du vil have Ferrari logoer, parkeringssensor for og bag, farve på bremsekaliber, farve på omdrejningstælleren, læderrattet osv. Der er et utal af muligheder. Endnu en ting som de andre ikke tilbyder er at du til sidst har mulighed for at “køre” i bilen. Du får en virtuel tur i en Ferrari 458 Italia.
Se configuratoren her: www.Ferrari.com

Byg din egen Koenigsegg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den sidste vi har valgt at kigge på er Audis nye A1. Dette bliver en bil hvor der er fuld fokus på det at gør den til din egen. Der er derfor de samme muligheder som vi kender fra de tidligere, dog med nogle farve muligheder som du selv kan sammesætte og derved få en farve som ingen andre. Dertil kan du ændre fælge, klistermærker, stylingspakker og interiøret. Til sidst har du mulighed for at kalde den det som du mener din Audi A1 bør hedde og være med i konkurrencen om at vinde den i et helt år. Du kan også få en køretur i den du har sammensat og tilmed sætte et billede af dig selv ind, så det ser ud som om du køre bilen.
Se configuratoren her: www.Audi.com

Byg din egen Koenigsegg, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvordan ser din drømmebil ud? Post svaret sammen med et billede nedenfor!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.