One off Land Rover Defender i samarbejde med Paul Smith

To britiske ikoner mødes for at fejre slutningen på en ære

Med udgangen af 2015 stopper Land Rover produktionen af den legendariske Defender, der har været definitionen af Land Rover siden 1947, hvor Series 1 blev starten på de mange års succes når det kommer til off-road køretøjer.

One off Land Rover Defender i samarbejde med Paul Smith 1

Dette betyder at hvis du skal nå at have dig en Defender inden produktionen lukkes helt ned, så er det nu du skal bestille den. Det var præcis hvad mode designeren Sir Paul Smith gjorde, da han fandt ud af at Defender snart ville være fortid. I Samarbejde med Land Rovers ”Special Vehicle Operation” design team blev det til denne meget specielle 90 tommer Defender med blandt andet 27 forskellige exteriør farver samt en lige så farverig kabine. Dertil kommer de små detaljer, der er Paul Smiths varemærke. Detaljer som den lille bi på taget, der er et symbol på landskabet og historien for Defender.

Sir Paul Smith har udtalt “Defender er et britisk ikon, hvilket er noget jeg er usædvanligt stolte af. Jeg har en Defender ved mit hjem i Italien, som ligger ude midt på landet, så det er det perfekte køretøj til at klare det barske terræn”.

Paul Smith har tidligere været med til at sætte hans præ på et anden britisk bil ikon, nemlig den første udgave af Mini.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!