Omvendt design der holder

En flok medlemmer af Final Gear har “designet” og forbedret nogle ellers meget smukke biler. Hvad er din mening. Holder de eller skal man holder fingerne væk fra allerede godt design?

Omvendt design der holder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De sidste par dage har man kunne se nogle mærkelige billeder af ellers smukke biler. Dette skyldes Final Gear som har startet en ny dille. Vend toppen af en bil modsat af bunden og se hvad du så får ud af det.

Dette har medført nogle meget sjove billeder og faktisk nogle bedre end andre. Vores favorit er helt klart Lamborghini Gallardoen, som du kan se ovenfor.

Find din favorit og skriv det på linket i vores Facebook gruppe. Den kommentar med flest likes vinder en præmie. Elsker du Top Gear er det helt sikkert denne konkurrence du skal være med i.

Se alle billederne nedenfor og husk at skriv din favorit i vores Facebook gruppe. Konkurrencen slutter lørdag d. 5. februar kl. 12.00 hvor vinderen vil blive kontaktet på Facebook.

[nggallery id=300]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!