fbpx

Omvendt design der holder

En flok medlemmer af Final Gear har “designet” og forbedret nogle ellers meget smukke biler. Hvad er din mening. Holder de eller skal man holder fingerne væk fra allerede godt design?

Omvendt design der holder, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De sidste par dage har man kunne se nogle mærkelige billeder af ellers smukke biler. Dette skyldes Final Gear som har startet en ny dille. Vend toppen af en bil modsat af bunden og se hvad du så får ud af det.

Dette har medført nogle meget sjove billeder og faktisk nogle bedre end andre. Vores favorit er helt klart Lamborghini Gallardoen, som du kan se ovenfor.

Find din favorit og skriv det på linket i vores Facebook gruppe. Den kommentar med flest likes vinder en præmie. Elsker du Top Gear er det helt sikkert denne konkurrence du skal være med i.

Se alle billederne nedenfor og husk at skriv din favorit i vores Facebook gruppe. Konkurrencen slutter lørdag d. 5. februar kl. 12.00 hvor vinderen vil blive kontaktet på Facebook.

[nggallery id=300]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.