Officielt: BMW 5-serie kommer i diesel med M-Power!

Det har længe gået som et rygte på nettet, at den kommende BMW 5-serie vil udkomme i en diesel udgave med M-Power. Men det er nu blevet bekræftet officielt.

Officielt: BMW 5-serie kommer i diesel med M-Power!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er netop blevet bekræftet, at den kommende BMW 5 serie, kommer i en diesel udgave, tunet af BMW’s egen M-afdeling. Men det betyder ikke, at du kan komme til at få en M5 Diesel, da denne model højst sandsynlig ikke vil bære M5 mærket. Dog vil den udkomme med så meget power, at den helt eksklusivt vil få firehjulstræk. Hvordan den helt præcist bliver navngivet er lidt usikkert, men en mulighed ville være BMW 550d xDrive M eller noget i den stil. Måske 550dM eller 550XM.

Under hjelmen vil komme en 3.0-liters turbomotor, der formentlig vil komme til at yde 400 hestekræfter. Til sammenligning kommer M5 benzin med 560 hestekræfter. Den turboladet dieselmotor vil tilmed få tre turboer. Og nej, vi skrev ikke forkert. Den kommer med tre turboer. Og hvordan det kommer til at virke, er usikkert endnu, men fra BMW’s side vil det være en motor vi vil elske. Den mindste af turboerne vil hjælpe med at få en glidende start, mens de to større turboer vil give dig power når først du er i gang. 
Motortypen forventes også at blive brugt i andre modeller fra BMW, blandt andet i de store SUV modeller X5 og X6, som begge leverer vilde resultater i M-udgaverne.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!