fbpx

Officielle billeder af faceliftede Audi A5

Audi har netop lagt billede online af den faceliftede Audi A5. Du kan se de første officielle billeder her.
Officielle billeder af faceliftede Audi A5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Følger du med i Audi Deutschlands Facebook side? Hvis ikke så kan det være en god ide. Som det eneste sted har de nemlig valgt at smide de første billeder online af den faceliftede Audi A5. Det gælder A5 Coupe, A5 Cabriolet, A5 Sportback samt S-modellerne af A5 modelrækken. Der er dog intet billede af RS5. Man må dog mene at denne også kommer med i det nye facelift.

Der er endnu ikke meget information omkring det nye facelift. Det eneste vi kan se er at forlygterne, grillen, tågeforlygterne samt baglygterne får ændret designet. Ellers ser modellerne ud til at være uændret.

A5 har igennem sin tid allerede vundet mange priser for sit design. Vi kan derfor ikke andet end lade billederne tale for sig selv. Men hvad mener du om det nye facelift? Er det et facelift, der var behov for og har det gjort bilens design bedre?

[nggallery id=405]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.