fbpx

Officielle billeder af Audi Q3

Audi har i dag valgt at afsløre billederne af den nye Audi Q3. En model som har fået designet fra Audi Q5 og Q7 uden på samt Audi A1 indvendig. Du kan se billeder samt video af den nye model fra Audi her i artiklen.

Officielle billeder af Audi Q3, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er kun lige under en uge siden at vi kunne vise lidt tegninger af den nye Audi Q3 og i dag valgte Audi så at afsløre modellen, som får premiere på Shanghai Auto Show der starter den 19. april.

Modellen får som skrevet tidligere designet fra Audi Q5 og Q7, mens platformen stammer fra VW Tiguan. Men her slutter VW sammenligningerne også. Audi Q3 er som den nye Audi A6, bygget med henblik på sikkerhed og brændstofforbrug og netop derfor har Audi Q3 også flere dele i aluminium for at tage noget af vægten. Stolperne rundt om kabinen er i højstyrkestål, som gør at vægten bliver mindre men også at stålet bliver stærkere. Dette giver den gode kombination af forbrug og sikkerhed.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Udstyret kommer til at minde meget om den lille Audi A1, som udkom sidste år. Opbygningen og MMI enhederne bliver det samme, hvilket ikke gør noget. For selv om de ikke er placeret i midterkonsollen fungerer det helt fint. Hertil kommer udstyr som bluetooth opkobling, navigation samt WIFI netværk i kabinen.

Til at starte med kommer Audi Q3 i tre forskellige motor udgaver. 2.0  TSFI med 170 hestekræfter  og 2.0 TFSI med 211 hestekræfter, mens 2.0 TDI har 177 hestekræfter. Alle tre motorudgaver bliver lanceret med quattro. Senere vil der komme endnu en motor udgave med forhjulstræk og 2.0 TDI der leverer 140 HK.

Audi Q3 bliver lanceret for at lukke hullet, som BMW X1 åbnede da den blev vist frem. Audi Q3 forventes at blive lanceret i Tyskland til juni, mens den først kommer til Danmark i starten af efteråret. Priserne kommer til at starte ved 29.900,- euro inden dansk afgift.

[youtube]f9HoHLxVlO4[/youtube]

[nggallery id=340]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.