Officielle billeder af Audi Q3

Audi har i dag valgt at afsløre billederne af den nye Audi Q3. En model som har fået designet fra Audi Q5 og Q7 uden på samt Audi A1 indvendig. Du kan se billeder samt video af den nye model fra Audi her i artiklen.

Det er kun lige under en uge siden at vi kunne vise lidt tegninger af den nye Audi Q3 og i dag valgte Audi så at afsløre modellen, som får premiere på Shanghai Auto Show der starter den 19. april.

Modellen får som skrevet tidligere designet fra Audi Q5 og Q7, mens platformen stammer fra VW Tiguan. Men her slutter VW sammenligningerne også. Audi Q3 er som den nye Audi A6, bygget med henblik på sikkerhed og brændstofforbrug og netop derfor har Audi Q3 også flere dele i aluminium for at tage noget af vægten. Stolperne rundt om kabinen er i højstyrkestål, som gør at vægten bliver mindre men også at stålet bliver stærkere. Dette giver den gode kombination af forbrug og sikkerhed.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Udstyret kommer til at minde meget om den lille Audi A1, som udkom sidste år. Opbygningen og MMI enhederne bliver det samme, hvilket ikke gør noget. For selv om de ikke er placeret i midterkonsollen fungerer det helt fint. Hertil kommer udstyr som bluetooth opkobling, navigation samt WIFI netværk i kabinen.

Til at starte med kommer Audi Q3 i tre forskellige motor udgaver. 2.0  TSFI med 170 hestekræfter  og 2.0 TFSI med 211 hestekræfter, mens 2.0 TDI har 177 hestekræfter. Alle tre motorudgaver bliver lanceret med quattro. Senere vil der komme endnu en motor udgave med forhjulstræk og 2.0 TDI der leverer 140 HK.

Audi Q3 bliver lanceret for at lukke hullet, som BMW X1 åbnede da den blev vist frem. Audi Q3 forventes at blive lanceret i Tyskland til juni, mens den først kommer til Danmark i starten af efteråret. Priserne kommer til at starte ved 29.900,- euro inden dansk afgift.

[youtube]f9HoHLxVlO4[/youtube]

[nggallery id=340]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!