fbpx

OctaneAcademy: De har brug for dig!

Vil du lære at køre bil som Ken Block, Tanner Foust, Brian Deegan eller Vaughn Gittin Jr.? Så er det nu du skal følge med. Ford giver dig nemlig chancen for at lære det. Læs mere her.

OctaneAcademy: De har brug for dig!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sidder du hjemme foran skærmen og drømmer om at blive den næste Ken Block eller er du ude på banen og drømmer om at blive den nye Vaughn Gittin Jr.? Så er det nu du skal følge med. Ford Racing har nemlig valgt at starte en camp for de personer, som har den rette ånd, lyst og vilje til at gå så langt. Det eneste det kræver af dig er at du skal sende en video ind til Ford Racing og de fire motorsportsstjerne og herefter vil de vurdere om du er den rette person til at deltage i OctaneAcademy.

Fordi Racing gør opmærksom på at du IKKE skal forsøge at efterligne de fire drenge i din video! Du skal lave en video der viser præcis hvorfor du har gnisten, lysten, modet og viljen til at blive den næste motorsportsstjerne hos Ford Racing. Pro-Street.dk ved at der sidder mange herhjemme med masser af potentiale. FÅ SÅ SENDT DEN VIDEO!

LÆS OGSÅ:
Spyvideo: 2014 BMW X5

Nedenfor kan du se en lille video der fortæller lidt om OctaneAcademy. Efter du har set klippet kan du tilmelde dig her eller kigge forbi OctaneAcademy.com for at læse reglerne.

[youtube]-2WVHK_UWsE&hd[/youtube]

Ved du ikke helt hvem de fire kører er, kan du her får en godt overblik over hvad de har formået og hvad de kan hver især. God fornøjelse.

Tanner Foust:

 OctaneAcademy: De har brug for dig!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tanner Foust er kendt for hans deltagelse i Global RallyCross Championship men er det ikke her du kender Tanner Foust fra undre det ingen. Tanner Foust er nemlig mest kendt for at deltage i alt der har med fart at gøre. Han har deltaget i Top Gear USA, været stunt kører i Fast and Fourious Tokyo Drift, Dukes of Hazzard, X Games, Formula Drift osv.! Hertil var han i 2010 den første amerikaner til at gennemføre et FIA European RallyCross (ERC) series. Senest formåede han til Indianapolis 500 2011 at få en Hot Wheels truck til at flyve 322 feet hvilket svarer til godt 98 meter. Dette var blot en del af opvarmningen til løbet der skulle køres bag efter. Du kan se det vilde hop her.

LÆS OGSÅ:
MTM lancerer Audi A1 Nardo Edition

[youtube]Zt2atAdv2nE&feature[/youtube]

Ken Block:

OctaneAcademy: De har brug for dig!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ken Block kender de fleste i Danmark. Han blev kendt i Europa efter at have deltaget i Top Gear og efterfølgende for hans Gymkhana videoer der bliver set af millioner over hele verden. Hertil er han kendt for hans deltagelse i World Rally Championship og X Games. Ken Block er en anerkendt motorsportsstjerne i hele Amerika. Hans vilje og lyst til at bringe sporten til nye højder, skinner igennem hvilket kun gør ham endnu mere populær. Hans karriere startede i 2005 hvor han blev årets rookie i det amerikanske Rally Championship. Ken Block har en del store sponsor bag sig. En af dem er DC Shoes, som han selv var med til at starte. Dette forklarer en del omkring hans markedsføring af brandet i de mange videoer.

[youtube]4TshFWSsrn8&feature[/youtube]

Brian Deegan:

OctaneAcademy: De har brug for dig!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Brian Deegan er kendt for hans deltagelse i Lucas Oil Off Road Racing series med hans Ford Truck, X Games, Global Rallycross, team ejer og generelt en god forretningsmand. I en alder af 17 år drog han hjemmefra med intet andet end hans kreditkort, Motocross cykel samt hans Ford F-150. Hans mål var at blive det største navn ind for motorsportsbranchen. Brian Deegan er et kæmpe ikon inden for motocross og han ønsker at blive det inden for den knap så kende Off Road Racing serie i hans Ford.

LÆS OGSÅ:
TEST VW Scirocco - Når enden er god..

[youtube]gD_MMqdcAVg&feature[/youtube]

Vaughn Gittin Jr.:

OctaneAcademy: De har brug for dig!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sidst men ikke mindst har vi Vaughn Gittin Jr. Vinderen af Formula Drift 2010. Her vandt han over mange større og bedre drifter men hans samarbejde med Ford Racing i hans Monster Falken Mustang har gjort at han allerede i 2010 kunne stå, som den bedste drifter i 2010. Vaughn Gittin Jr. kører i mod Fredric Aasbo fra Norge, som mange drift interesseret herhjemme i Danmark helt sikkert kender. Hertil er Vaughn Gittin Jr. kendt for at være den første amerikaner til at vinde et D1 Grand Prix event, ikke kun en gang men to gange. I 2005 overraskede han mange ved at vinde D1GP USA vs. Japan og i 2007 bragte han guldet til Amerika igen ved at vinde D1GP World Championship.

[youtube]DbQnSVY6sE4&feature[/youtube]

Har du endnu ikke forstået hvorfor du burde deltage, så forsøger de fire motorsportsstjerner at sælge ideen til dig her en sidste gang.

[youtube]ATGTcrxiduc&feature[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.