Nye designlinjer fra Volvo

Volvo kan ikke stå tilbage for konkurrenterne. De har derfor udviklet et nyt design studie, som de kalder “Concept Univers”. Her skal designerne komme frem til Volvos nye linjer på de kommende modeller. Se en lille teaser på de første modeller her.

Nye designlinjer fra Volvo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Volvo har netop løftet sløret for deres nye design studie, som skal sikre Volvos fremtid i forhold til at udvikle og bygge smukke biler. Designstudiet har fået navnet “Concept Univers”.
Præcis som da vi skrev om den nye Peugeot SXC Crossover Concept, bliver de nye Volvoer også designet i Kina. Enhver producent med respekt for sig selv, ønsker at komme med på væksten i østen. Hertil har Volvo et ønske om at komme bedre med i luksusklassen hvor Mercedes-Benz, BMW og Audi befinder sig i dag.

[youtube]LdTA4zCRrkw[/youtube]

Den lille video viser forskellige modeller fra Volvo, som er på tegnebrættet. En af tegningerne viser en model som godt kunne give konkurrence til Mercedes-Benz CLS og Audi A7 Sportback. Hertil vises en næsten klar model til sidst i filmen, som kunne ligne en model der skal gå direkte ind og give Audi A8, BMW 7-serien og Mercedes-Benz S-klasse konkurrence i luksus klassen.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Volvo har i nogle år arbejdet på en S90 og flere steder på nettet går der rygter om at det er netop denne model, som vises til sidst i videoen. Hvis det er denne model, kan vi muligvis godt forvente at se den på Shanghai Auto Show i næste uge. Her får pressen lov til at se de nye modeller d. 19. april.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!