fbpx

Ny Toyota Yaris (Billeder)

Toyota Yaris har altid været en populær model i Danmark. Nu kommer afløseren for den nuværende Toyota Yaris. Se billederne af tredje generation her

Ny Toyota Yaris (Billeder), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De første billeder af den europæiske udgave af Toyota Yaris er nu at finde på nettet efter Toyota har løftet sløret for den lille model. Der er sket en del, men ser du den direkte fra siden minder den en smule om den nuværende Mazda 2. Hertil skulle køreegenskaberne også gerne have fuldt med det nye design. Ellers står Toyota blot med endnu en trist Yaris i model programmet. 

Designer er blevet markant og mere sporty. Kabinen har også fået en opgradering. Dette er dog alt hvad der endnu er at sige om den nye Yaris forventes at komme på marked til efter året efter at være blevet vist frem på Frankfurt Motor Show 2011 til september.

Der findes derfor heller ikke nogen priser eller specifikationer på den nye model endnu.

[nggallery id=386]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.