Ny sporty diesel fra MINI – Cooper SD

Fra foråret 2011 bliver det muligt at få sig en MINI Cooper, som både er kvik og kører langt på literen. MINI Cooper SD kan også fås som Clubman, Countryman og Cabriolet.

Ny sporty diesel fra MINI – Cooper SD, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi kender allerede MINI Cooper S, den hurtigste og mest hardcore MINI-udgave man kan få. Sådan vedbliver det at være. Men det vil være synd at påstå, at den er brændstofbesparende – selvom alt jo er relativt. Under alle omstændigheder præsenterer MINI os nu for en diesel-version af Cooper S, som ikke kaster om sig med hestekræfter, men til gengæld har masser af bundtræk.

Motoren er en firecylindret sag på 2 liter, som yder 143 hk ved 4.000 omdrejninger. Det vinder du ingen misundelse på, selvom 0-100 da klares på pæne 8,1 sekunder – Countryman og Clubman er dog lidt langsommere. Cooper SD har imidlertid masser af overskud i mellemaccelerationerne, med et massivt moment på 305 NM. De officielle EU-tal for brændstofforbruget siger 23,3 km/l, så man kan køre med samvittigheden i behold.

Ny sporty diesel fra MINI – Cooper SD, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I vanlig MINI-stil kan bilerne konfigureres i en lang række forskellige opsætninger. MINI Cooper SD og MINI Cooper SD Cabriolet kan opgraderes med en ‘John Cooper Works’ stylingpakke. Derudover kan Clubman fås i en ‘Hampton’ specialversion, som led i et nyt forretningskoncept, de kalder MINI Yours.

[nggallery id=301]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!