fbpx

Ny Smart Fortwo Electric Drive

Mercedes-Benz Danmark AS bringer Smart Fortwo Electric Drive fra serieproduktion til Danmark. De første kunder får deres biler allerede i år.

Ny Smart Fortwo Electric Drive, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Allerede fra november 2010 bringer Mercedes-Benz Danmark – som den første bilproducent – 20 produktionsklare el-biler til Danmark. Der er tale om en elektrisk version af den populære minibil smart.

Smart Fortwo Electric Drive, som bilen hedder, kører ca. 135 km på en opladning og har en lokal CO-udledning på 0 gram.
Smart Fortwo Electric Drive og ladeteknologien er gennemprøvet i Tyskland og England, og der er således ikke tale om endnu et test-forløb, men derimod den første reelle udrulning af produktionsklare el-biler i Danmark.

Ny Smart Fortwo Electric Drive, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Opladning af bilerne er sikret via CleanCharge Solutions, der kan tilbyde kunderne en 100% grøn strømpakke, således at den samlede CO2-udledning også holdes på 0 g. Mercedes-Benz, der i 2011 kan fejre 125 års jubilæum, viser med denne banebrydende lancering, at virksomheden fortsat pionerer bilbranchen.

I 2012 vil det være muligt at bestille en Smart Fortwo Electric Drive hos autoriserede smart forhandlerne landet over.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.