fbpx

Ny rekord til Bugatti

Bugatti har annonceret, at den åbne version af Veyron SS, Veyron Grand Sport Vitesse, officielt er blevet kåret til den hurtigste cabriolet i verden

Bugatti rekord

Under en højhastighedstest lykkedes det den kinesiske racerkøre, Anthony Liu, at få presset det over to ton tunge bæst lige over 408 km/t rundt på VW´s testbane, Ehra-Lessien. Anthony Liu mente, ikke overraskende, at oplevelsen var ganske speciel og han var, som så mange andre der før har kørt Veyron, overrasket over niveauet af komfort og stabilitet ved de høje hastigheder. En anden ting, han mente var hver at nævne, var vindturbulensen der, selv ved 400 km/t, ikke var til at mærke.

For at fejre rekorden vil Bugatti introducere en specialudgave af Vitesse med tilnavnet WRC (World Record Car) på Shanghai Motor Show. Motoren vil, som i standardbilen, være den 8 liters W16 med 4 turboladere, 1200 hk og 1500 Nm og den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse sender Vitesse fra 0-100 km/t på kun 2,6 sekunder. Der hvor WRC-modellen vil adskille sig fra standardbilen er, den sorte lak med de orange detaljer, lidt i stil med WRC-versionen af Veyron SS.

LÆS OGSÅ:
McLaren MP4-30 offentliggjort i ny video

WRC vil kun blive produceret i otte eksemplarer og prisen før skat kommer til at ligge i omegnen af 1,99 millioner euro.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.