fbpx

Ny Nissan Note vises frem i Lyngby

Nissan viser den nye Note frem i Lyngby Storcenter den 1-2 november

Skal du til Lyngby i weekenden? Den 1-2 november vises den nye Nissan Note frem i Lyngby Storcenter, og giver alle kunderne rig mulighed for at komme tæt på bilen.

Den nye Nissan Note koster fra 134.990 kroner, og havde premiere til Geneve Motor Show i år.

 

Nissan Note ligner stadigvæk en lille MPV, og skal også konkurrerer mod andre biler i dette segment. Under hjelmen kommer den med en 1,2-liters benziner med 80 hestekræfter og 110 Nm, som giver Note et brændstofforbrug på 4,7l/100 km.

 

Lidt hurtigere er den kraftigere 1,2-liters DIG-S variant, som yder 98 hestekræfter og 142 Nm. Den har et brændstof forbrug på 4,3l/100 km med manuel gearkasse.

På dieselsiden fås den med en 1,5-liters turbodiesel med 90 hestekræfter og 219 Nm, som giver den et brændstof forbrug på 3,6l/100 km.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.