fbpx

Ny Nissan GT-R er endnu hurtigere end sin forgænger rundt på Ringen!

Ny Nissan GT-R Euro-spec tager Nürburgring på 7:19.1
Den nye GT-R Euro-Spec, der er en revideret udgave af den tidligere “Godzilla”, er nu kommet til Europa og kan allerede bestilles. Denne nye GT-R bringer, ifølge Nissan, forbedret responstid, bedre stabilitet og endnu skarpere styreegenskaber.

 

Euro-spec’en drives af en tweaked V6 twin turbo motor på 3,8 liter, der yder den beskedne sum af 550 heste, og som følge af at være tweaked, leverer motoren nu en bedre responstid ved mellem- og høje omdrejninger.

 

Styreegenskaberne er blevet forbedret gennem opdateringer til støddæmperne, fjedrer og til krængninsstabilisatorne. Med disse opdateringer, kan den nye Euro-Spec nu nå fra 0-100 km/t på kun 2,7 sekunder, hvilket gør den 0,1 sekunder hurtigere end den tidligere model.

 

Euro-Spec’en var i stand til at nå rundt om Nürburgring på 7:19.1, hvilket gør den til den niende hurtigste gadebil bil, rundt om Nürburgring.

 

Bilens skaber Kazutoshi Mizuno ærger sig dog nok lidt, da han har udtalt at bilen tabte et halvt sekund på grund af trafik og at Euro-Spec’en derfor burde kunne nå rundt på 7:18.6.

 

– Under alle omstændigheder er den i hvert fald stadig hurtigere end 2012 versionen af Euro-Spec’en, som kan nå rundt på 7 minutter og 21 sekunder.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.