Ny Nissan GT-R er endnu hurtigere end sin forgænger rundt på Ringen!

Ny Nissan GT-R Euro-spec tager Nürburgring på 7:19.1
Den nye GT-R Euro-Spec, der er en revideret udgave af den tidligere “Godzilla”, er nu kommet til Europa og kan allerede bestilles. Denne nye GT-R bringer, ifølge Nissan, forbedret responstid, bedre stabilitet og endnu skarpere styreegenskaber.

 

Euro-spec’en drives af en tweaked V6 twin turbo motor på 3,8 liter, der yder den beskedne sum af 550 heste, og som følge af at være tweaked, leverer motoren nu en bedre responstid ved mellem- og høje omdrejninger.

 

Styreegenskaberne er blevet forbedret gennem opdateringer til støddæmperne, fjedrer og til krængninsstabilisatorne. Med disse opdateringer, kan den nye Euro-Spec nu nå fra 0-100 km/t på kun 2,7 sekunder, hvilket gør den 0,1 sekunder hurtigere end den tidligere model.

 

Euro-Spec’en var i stand til at nå rundt om Nürburgring på 7:19.1, hvilket gør den til den niende hurtigste gadebil bil, rundt om Nürburgring.

 

Bilens skaber Kazutoshi Mizuno ærger sig dog nok lidt, da han har udtalt at bilen tabte et halvt sekund på grund af trafik og at Euro-Spec’en derfor burde kunne nå rundt på 7:18.6.

 

– Under alle omstændigheder er den i hvert fald stadig hurtigere end 2012 versionen af Euro-Spec’en, som kan nå rundt på 7 minutter og 21 sekunder.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!