fbpx

Ny minibil fra Nissan

Nissan viser ny minibil frem inden dens debut ved Geneve Motor Show. En minibil designet til at køre ekstra langt på literen

Ny minibil fra Nissan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Forud for lanceringen til Geneve Motor Show, viser Nissan nu deres nye minbil frem, Nissan Micra DIG-S. Bilen er designet til at køre så langt på literen, hvilket betyder at der under hjelmen findes en 1.2-liters turbomotor med tre cylindere, direkte insprøjtning og start / stop teknologi.

Den laver små 98 hestekræfter og 142 Nm, hvilket giver DIG-S mulighed for kun at bruge 4.1-liter brændstof pr 100 km. Fra Nissan’s ledelse udtaler Pierre Loing:”Det er klart at vores nyeste DIG-S motor leverer den bedste mulighed for biler i Micra-klassen. Med en kontant speederrespons, dens performance og stærke økonomi er det klart et af de bedste match for en dieselversion med samme egenskaber, hvor denne blot leverer bedre resultater.”

Der er ikke givet nogle informationer på hvad Nissan Micra DIG-S kommer til at koste, men den vil være at finde i salgsvinduet fra sommeren 2011.

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.