fbpx

Ny limiteret Zenvo 50S får flere hestekræfter!

Zenvo og Red Sea Distribution (eksklusiv nordamerikansk udgiver af Zenvo) har slået sig sammen om at lave en limiteret version af Zenvo ST-1 til det amerikanske folk!

Ny limiteret Zenvo 50S får flere hestekræfter!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der er planlagt 3 eksemplarer af næste version af den sindsyge Zenvo ST-1. Modellen kommer til at hedde 50S, og bliver lavet i samarbejde mellem Zenvo og de eksklusive udgiverer af bilen i USA, Red Sea Distritbution. Alle kræfterne til den næste variant kommer stadigvæk fra den store 7.0-liters V8, som i standardversionen laver 1267 hestekræfter og 1500 Nm. I den nye variant, leveres der dog ekstra power i form af 146 flere hestekræfter og en momentforøgelse på hele 70 Nm! Det vil tillade Zenvo at stikke til 100 km/t på mindre end 3 sekunder samt give bilen en topfart på 375 km/t.

[youtube]p-arDsy90zM[/youtube]

Produktionen vil blive begrænset til 3 biler. De vil udkomme i en intens rød farve, en krystal hvid samt en middelhavs blå. Derudover vil de ejerne få et Swiss ur med, i ægte Aspen Zenvo edition, som har en værdi på hele 49.000 dollars!
Prisen for Zenvo 50S bliver i USA 1.8 mio dollar!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.