fbpx

Ny Ford Focus ST med 250 hk!

Ny, hidsig Focus ST med 250 hk har lagt an til overhaling i GTI-klassen

Fords suverænt bedst sælgende bil world-wide, Ford Focus, har fundet et helt nyt niveau. Den 30. september løfter Ford sløret for den nye, produktionsklare Ford Focus. Det sker under Paris Motor Show, hvor der også vil være lejlighed til at stifte bekendtskab med den nye, muskelsvulmende Ford Focus ST med hele 250 hk og de nye serier af teknologisk avancerede Mondeo- og C-MAX-modeller.

Den nye Ford Focus, som forventes til Danmark i begyndelsen af næste år, er Fords første globale produktionsmodel, som vil blive produceret på samme platform kloden rundt.
Under Paris Motor Show vil det for første gang være muligt, at se alle tre produktionsmodeller af den nye Focus – en sportslig 5-dørs version, en elegant 4-dørs version samt en formfuldendt stationcar.

Ford lover, at den nye Focus vil sætte helt nye teknologiske standarder for klassen, ligesom brændstoføkonomi, materiale- og samlekvalitet vil være i absolut top.
For de sportsligt interesserede, vil der også være mulighed for at stifte bekendtskab med en udviklingsmodel af den nye Ford Focus ST, som forventes i produktion til næste år og klar til salg i 2012. Der er tale om en rå gaderacer, hvor Fords ingeniører har optimeret Fords velkendte to-liters EcoBoost benzinmotor til at yde hele 250 hk. Dermed har den nye Focus ST lagt an til overhaling i GTI-klassen.

Fords stand i Paris vil desuden byde på stationcar- og fem-dørs-udgaver af den nye Ford Mondeo, som blev præsenteret på motorshowet i Moskva tidligere på året. Derudover vil der være mulighed for at tage Titanium luksusudgaver af den nye
C-MAX og Grand C-MAX i nærmere øjesyn
Den nye Ford Mondeo ECOnetic og en Ford Ka med Fords Auto-Start-Stop-system vil være to håndgribelige vidnesbyrd om at Ford har sat fuld fart på udviklingen af brændstof-økonomiske biler med markant lavere CO2-udledning over hele modelprogrammet.
På nuværende tidspunkt ligger Ford foran sin egen 2006-målsætning om at CO2-udslippet skal være reduceret med 30 procent i alle nye modeller i 2020.

LÆS OGSÅ:
Biltest: Ford Focus

Det øgede fokus på transport og miljø er ligeledes anledning til at Ford også viser den nye hybrid-teknologi, der skal drive den kommende C-MAX PHEV – en delvis el-drevet og meget miljøskånsom familiebil, som forventes på markedet i 2013.

[nggallery id=209]

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.