fbpx

Ny Ferrari afsløres d. 21. januar kl. 12.00

Afløseren for den nuværende Ferrari 612 Scaglietti bliver afsløret d. 21. januar kl. 12.00 på Ferraris hjemmeside.

SE DEN NYE FERRARI HER I DAG KL. 12.00.

Ferrari er meget aktive for tiden. Dette sættes der streg under med endnu en nyhed fra det Italienske brand. Der har længe været spy shots af den nye model som skal afløse den nuværende 2+2 sæders Ferrari 612 Scaglietti. Ferrari har i løbet af ugen sendt mails ud til deres kunder og medlemmer, omkring denne afsløring som vil forgå d. 21. januar klokken 12.00.

Det er også begrænset hvor meget der er sluppet ud, omkring den nye model. Det skulle siges at den får en 6.3-liters V12-motor med 670 Hk som betyder at den kommer til at ramme en topfart på 335 km/t og kommer fra 0-100 km/t på omkring 3,7 sekunder. Hertil bliver den udstyret med en 7 trins dobbeltkoblings gearkasse samt firehjulstræk.

Designet kommer til at være en kombination af den nuværende 612 Scaglietti og den nye Ferrari 458 Italia. Glæd dig til at se mere til denne nye Ferrari fra d. 21. januar.

LÆS OGSÅ:
Mandig 2014: UrbanRangerCamp.dk

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.