fbpx

Ny Ferrari afsløres d. 21. januar kl. 12.00

Afløseren for den nuværende Ferrari 612 Scaglietti bliver afsløret d. 21. januar kl. 12.00 på Ferraris hjemmeside.

Ny Ferrari afsløres d. 21. januar kl. 12.00, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

SE DEN NYE FERRARI HER I DAG KL. 12.00.

Ferrari er meget aktive for tiden. Dette sættes der streg under med endnu en nyhed fra det Italienske brand. Der har længe været spy shots af den nye model som skal afløse den nuværende 2+2 sæders Ferrari 612 Scaglietti. Ferrari har i løbet af ugen sendt mails ud til deres kunder og medlemmer, omkring denne afsløring som vil forgå d. 21. januar klokken 12.00.

Det er også begrænset hvor meget der er sluppet ud, omkring den nye model. Det skulle siges at den får en 6.3-liters V12-motor med 670 Hk som betyder at den kommer til at ramme en topfart på 335 km/t og kommer fra 0-100 km/t på omkring 3,7 sekunder. Hertil bliver den udstyret med en 7 trins dobbeltkoblings gearkasse samt firehjulstræk.

Designet kommer til at være en kombination af den nuværende 612 Scaglietti og den nye Ferrari 458 Italia. Glæd dig til at se mere til denne nye Ferrari fra d. 21. januar.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.