Ny DVD fra Jeremy Clarkson – Powered Up

Jeremy Clarkson udsender hvert år en DVD lige op til julesalget. Her tester han de nyeste modeller fra året, der er gået. Du kan her se en trailer for den nye DVD “Powered Up”.

Ny DVD fra Jeremy Clarkson – Powered Up, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hen over sommeren har Jeremy Clarkson valgt at holde hans sommerferie på den meget berømte testbane “Circuit Paul Ricard” i Frankrig. Når Jeremy Clarkson holder sommerferie så skal der bruges tid på hans hobby. Teste de nyeste og aktuelle sportsvogne, som året har budt på.

LÆS OGSÅ: Top Gear optager juleafsnit i Indien

Du kan blandt andet opleve BMW 1-Series M Coupe, Ferrari FF, McLaren MP4-12C og den helt nye Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, som du kunne opleve på IAA i Frankfurt. Hertil får han lov til at sende Brutus concept med en 46-liters 12-cylinder BMW flymotor rundt på banen.

Den nye DVD “Powered Up” kommer på gaden den 7. november. We like and we want! Nedenfor kan du se en trailer for DVD’en.

[youtube]rBT_djEQz3Y&feature[/youtube]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!