fbpx

Ny DVD fra Jeremy Clarkson – Powered Up

Jeremy Clarkson udsender hvert år en DVD lige op til julesalget. Her tester han de nyeste modeller fra året, der er gået. Du kan her se en trailer for den nye DVD “Powered Up”.

Hen over sommeren har Jeremy Clarkson valgt at holde hans sommerferie på den meget berømte testbane “Circuit Paul Ricard” i Frankrig. Når Jeremy Clarkson holder sommerferie så skal der bruges tid på hans hobby. Teste de nyeste og aktuelle sportsvogne, som året har budt på.

LÆS OGSÅ: Top Gear optager juleafsnit i Indien

Du kan blandt andet opleve BMW 1-Series M Coupe, Ferrari FF, McLaren MP4-12C og den helt nye Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, som du kunne opleve på IAA i Frankfurt. Hertil får han lov til at sende Brutus concept med en 46-liters 12-cylinder BMW flymotor rundt på banen.

Den nye DVD “Powered Up” kommer på gaden den 7. november. We like and we want! Nedenfor kan du se en trailer for DVD’en.

[youtube]rBT_djEQz3Y&feature[/youtube]
LÆS OGSÅ:
Ny sporty diesel fra MINI - Cooper SD

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.