fbpx

Ny DVD fra Jeremy Clarkson – Powered Up

Jeremy Clarkson udsender hvert år en DVD lige op til julesalget. Her tester han de nyeste modeller fra året, der er gået. Du kan her se en trailer for den nye DVD “Powered Up”.

Ny DVD fra Jeremy Clarkson – Powered Up, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hen over sommeren har Jeremy Clarkson valgt at holde hans sommerferie på den meget berømte testbane “Circuit Paul Ricard” i Frankrig. Når Jeremy Clarkson holder sommerferie så skal der bruges tid på hans hobby. Teste de nyeste og aktuelle sportsvogne, som året har budt på.

LÆS OGSÅ: Top Gear optager juleafsnit i Indien

Du kan blandt andet opleve BMW 1-Series M Coupe, Ferrari FF, McLaren MP4-12C og den helt nye Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, som du kunne opleve på IAA i Frankfurt. Hertil får han lov til at sende Brutus concept med en 46-liters 12-cylinder BMW flymotor rundt på banen.

Den nye DVD “Powered Up” kommer på gaden den 7. november. We like and we want! Nedenfor kan du se en trailer for DVD’en.

[youtube]rBT_djEQz3Y&feature[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.