fbpx

Ny 2011 Audi A6

Audi har netop afsløret den nye Audi A6 som skal løfte arven for den nuværende A6. Et spændende motor og udstyrs program er at vente til april næste år.

Ny 2011 Audi A6, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Firmabils sæsonen er i fuld gang og Audi A6 er som altid en af de meget populær modeller. Men kan du vente til april 2011 kan du få det nye flagskib fra Audi til firma kunderne.

Audi A6 får et design som minder om den nye Audi A8 og A7 Sportback. En knap så høj men bredere køler gril og lavere tag linje er blandt andet med til at give det endnu mere sporty design til den nye Audi A6.

Audi udtaler at den kommer til at ligge meget op af de to nye modeller A8 og A7 SB. Dette betyder også at prisen følger de to andre. A7 Sportback starter ved kr. 840.000,- så A6 kan forventes at starte omkring de kr. 600.000,-. Audi arbejder dog stadig på priserne og vi kan derfor kun vente med spænding.

Audi A6 kommer i første omgang kun som Sedan/Limousine mens St. car/Avant kommer senere.

[nggallery id=266]

Når man kigger på hele modelrækken, er A6’s brændstofforbrug faldet med op til 19 % i forhold til den nuværende A6. Den mest effektive motor i programmet er 2.0 TDI. I kombination med den manuelle gearkasse kører den 20,4 km/l ved blandet kørsel som også svarer til en CO2-emission på 129 g pr. km. Senere vil en A6 hybrid også komme på marked med en 2.0 TFSI-motor og elmotoren som kommer til at yde 245 hk og 16,1 km/l ved blandet kørsel (foreløbigt tal).

A6 kommer med følgende motor til at starte med i april:
2.8 FSI/204 hk multitronic, front
2.8 FSI/204 hk S tronic, quattro
3.0 TFSI/300 hk S tronic, quattro
3.0 TDI/204 hk multitronic, front
3.0 TDI/245 hk S tronic, quattro

Du kan se de danske priser på den nye Audi A6 Limousine her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.