fbpx

Nürburgring tur 2011: Følger du med os?

Fredag den 8 juli drog tre fra Pro-Street.dk til Tyskland, ned til den verdenskendte racerbane Nürburgring, for at give Dig billeder og stemning dernede fra. Men følger du med hver dag?

Nürburgring tur 2011: Følger du med os?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fredag den 8 juli, valgte Niki, Søren og Mads at køre den lange tur til Nürburgring for at tage billeder af de mange fede biler, stemningen og hvad der ellers måtte høre til.

Hver dag under turen, gør vi det muligt for jer brugere, at følge med i dagens udfoldelser, ved at vi på vores Facebook side lægger billeder ind i dette album hver dag.
Facebook siden kan du kommentere vores billeder, “Like” hvis du synes om det og komme med Dit bidrag til hvad du mener. Så skynd dig ind og “Like” vores Facebook side, så du dagligt ser når vi lægger nye billeder ind i albummet.

– God fornøjelse.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.