Nürburgring tur 2011: Følger du med os?

Fredag den 8 juli drog tre fra Pro-Street.dk til Tyskland, ned til den verdenskendte racerbane Nürburgring, for at give Dig billeder og stemning dernede fra. Men følger du med hver dag?

Fredag den 8 juli, valgte Niki, Søren og Mads at køre den lange tur til Nürburgring for at tage billeder af de mange fede biler, stemningen og hvad der ellers måtte høre til.

Hver dag under turen, gør vi det muligt for jer brugere, at følge med i dagens udfoldelser, ved at vi på vores Facebook side lægger billeder ind i dette album hver dag.
Facebook siden kan du kommentere vores billeder, “Like” hvis du synes om det og komme med Dit bidrag til hvad du mener. Så skynd dig ind og “Like” vores Facebook side, så du dagligt ser når vi lægger nye billeder ind i albummet.

– God fornøjelse.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!