fbpx

Nürburgring skal lukke, Sabine råber om hjælp

Den verdenskendte “Ring” skal lukke. Dronningen af banen Sabine Schmitz råber om hjælp – og du kan gøre en forskel.

Nürburgring skal lukke, Sabine råber om hjælp, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvem skulle have troet det. Dronningen af “The Ring”, Nürburgring Nordschleife, Sabine Schmitz råber nu omverdenen op om hjælp for at den verdenskendte racerbane ikke bliver lukket. Det står nemlig dårligt til med økonomien for banen, som derfor står på randen til at dreje nøglen om.

Men hvordan kan det ske? Laver Ringen ikke nogle penge?
Og jo det gør det selvfølgelig. Men ledelsen blev skiftet ud af nogle private investorer, som mente at en rutchebane var lige det som Ringen manglede – men ingen gad prøve den? Et større butikscenter til banen blev også bygget, men står det meste af tiden tomt. Derudover har der også været svindlet med besøgstallet. De officielle tal var flotte, men de uofficielle, som var de rigtige, var noget helt andet.

Hvis du ønsker at hjælpe med det her, så tag et kig på http://www.facebook.com/SaveTheRing og se hvordan du kan hjælpe.
Læs alt om det på http://www.jalopnik.com/5684589/. “The Queen of the Ring“, forklarer en masse i denne video. Tag et kig:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.