Nürburgring får ny taxi – BMW M5 F10!

Først var det en BMW E60 M5, så blev det en BMW E90 M3, men nu er taxi-of-the-ring tilbage i sit gamle jeg – dog i nye klæder.

Nürburgring får ny taxi – BMW M5 F10!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den velkendte “Ring-Taxi” på Nürburgring, har gennem tiden været kendt som en BMW E60 M5. Den blev tævet rundt på den over 20 kilometer lange racerbane, af den legendariske chauffør – Sabine Schmitz. Sidste år kom det frem, at Ringen var i problemer, og derfor kom en masse drastiske ændringer i gang. Blandt andet blev den velkendte M5 udskiftet, med en nyere M3. Derudover forsvandt Sabine Schmitz, som chauffør på bilen hvilket helt sikkert har betydet noget for køreturen og oplevelsen, da hun kender banen som sin egen bukselomme.

[youtube]zd8fQpLbST0[/youtube]

LÆS OGSÅ: Video med BMW M5 F10!

Men nu er Ring Taxi’en tilbage, i en ægte M5, nemlig den nye BMW M5 F10! Det blev officielt afsløret, under M Festivallen forleden på Ringen. Her blev både 1-serie M-Coupé i Safetycar version vist frem, den nye M5 F10 som sagt samt en masse andre herligheder fra den fede M-kategori! Desværre melder historien intet om, om Sabine kommer tilbage som chauffør på bilen, når den i 2012 bliver indsat på banen som den officielle Ring-Taxi. Flere billeder kan ses på BMWBlog.com.

[nggallery id=385]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!