fbpx

Novitec Rosso Race 848

848 hk. 842 nm. Og en tophastighed på 345 km/t +

Jeg tror tallene taler for sig selv. Her har vi med en hel unik sportsvogn at gøre, som tyske Novitec har haft fingrene i. Efter planerne vil kun 3 af denne model blive bygget, så ja – dette er virkelig en unik model.

Novitec Rosso Race 848, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Novitec Rosso Race 848 er bygget over Ferrari 599 GTB Fiorano og har sin officielle verdenspremiere på Geneva Motor Show 2010. Under hjelmen finder vi en ekstrem kraftfuld 6,0 liters V12 twin kompressor af en motor der producerer de enorme 848 hestekræfter og ligeledes 842 newtonmeter. Dette er nok til at føre denne ellers store sportsvogn fra en stilstående tilstand og op til 100 km/t på en tid der hedder 3,4 sekund. Hvis dette ikke er nok kan nævnes, at efter 23,7 sekunder har denne Novitec Rosso rundet 300 km/t! Sådan fortsætter bilen hele vejen op til tophastigheden på hele 345 km/t. Alt i alt blander denne Novitec Rosso Race 848 sig blandt de hurtigste biler i verdenen! For at standse bilen igen er der blevet pladst til nogle enorme bremsere med en diameter på 405 mm, fra Brembo.
Novitec Rosso Race 848, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsNovitec Rosso Race 848, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsNovitec Rosso Race 848, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Novitec har brugt masser af tid på at udvikle et aerodynamisk bodykit i vindtunellen hjemme i Tyskland, hvor det bl.a. er blevet til nye og forbedrede spoilere og diffusere for at forbedre downforcen, ligesom bilen har fået tilsat et par store, og ikke mindst super fede, 21″ fælge. Disse leveres med dæk af mærket Pirelli P Zero i størrelserne 275/30 ZR 20 foran og 355/25 ZR 21 bagtil. Ligeledes har Novitec viderudviklet den 6-speed F1 gearkasse til at være endnu hurtigere og mere præcis, bl.a. ved hjælp af længere carbon shift paddels bag rattet.

Som noget ekstra unikt leveres denne Novitec Rosso Race 848 i denne specielle mat-hvide og grå larkering for at fremstå ekstra sporty, ligesom alle lys på bilen er sorte.

Inden i kabien kan kunden enten vælge mellem en ekstrem luksiøs kabine, eller en spartan racing kabine. Fælles for begge pakkeløsninger er, at serienummeret på modellen vil være at finde, ligesom de vil blive leveret med Novitec Rossos læder/carbon sportsrat.

0-100 km/t: 3,4 sek
0-200 km/t: 9,6 sek
0-300 km/t: 23,7 sek

Fakta boks:
Navn: Novitec Rosso
Hjemmeside: http://www.novitec.net
Lokaliseret: Tyskland
Kontakt: info@novitecrosso.com

Novitec Rosso Race 848, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.