fbpx

Novitec Rosso opgraderer Ferrari California T

Ferraris California crusier får 108 hk mere af Novitec Rosso

Novitec Rosso løfter nu sløret for deres nye N-Largo, der er bygget på Ferrari California T.

Den visuelle del af N-Largo er et større Carbon fiber widebody kit, en permanent carbon vinge bag, bagkofanger med indbygget diffuser og 21”/22” for/bag aluminiumsfælge med Pirelli P Zero high-performance dæk.

Hertil kommer stainless-steel sports afgangssystem og sportsfjedre der giver en ca. 35mm lavere undervogn. For stadig at holde N-Largo anvendelig er der monteret et hydraulisk system foran, som kan hæve fronten med ca. 40mm.

Den 3.8-liter V8 twin turbo motor er blevet opdateret til at yde 668 hk og 871 Nm. Dette giver en øget ydelse på hele 108 hk og 96 Nm i forhold til den standard Ferrari California T. Opgraderingen giver også en ny 0-100 km/t tid på 3,2 sekunder inden topfarten rammes ved 325 km/t.

Se de smukke billeder af Novitec Rosso N-Largo her:

[nggallery id=414]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.