Novitec Rosso opgraderer Ferrari California T

Ferraris California crusier får 108 hk mere af Novitec Rosso

Novitec Rosso løfter nu sløret for deres nye N-Largo, der er bygget på Ferrari California T.

Den visuelle del af N-Largo er et større Carbon fiber widebody kit, en permanent carbon vinge bag, bagkofanger med indbygget diffuser og 21”/22” for/bag aluminiumsfælge med Pirelli P Zero high-performance dæk.

Hertil kommer stainless-steel sports afgangssystem og sportsfjedre der giver en ca. 35mm lavere undervogn. For stadig at holde N-Largo anvendelig er der monteret et hydraulisk system foran, som kan hæve fronten med ca. 40mm.

Den 3.8-liter V8 twin turbo motor er blevet opdateret til at yde 668 hk og 871 Nm. Dette giver en øget ydelse på hele 108 hk og 96 Nm i forhold til den standard Ferrari California T. Opgraderingen giver også en ny 0-100 km/t tid på 3,2 sekunder inden topfarten rammes ved 325 km/t.

Se de smukke billeder af Novitec Rosso N-Largo her:

[nggallery id=414]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!