Nissan Sunny GTI-R Pulsar

 

Pulsar med kvinde som ejer

Og som om det ikke er godt nok, så er hendes kæreste en fyr der tilmed kører japansk performance bil. Sammen har de en vognpark bestående af Nissan Sunny GTI-R Pulsar og Nissan Silvia S14. En drøm må man sige.

Det unikke ved denne Sunny er, at der er beholdt bagklappen fra Japan, hvor man har lille nummerplade indsats, at Pulsar mærket er bibeholdt og ikke udskiftet eller pillet af og så ikke mindst de super fede guldfarvede Rota Boost fælge i 17-tommer.
Alt sammen giver det bilen et brutalt look af performance, og med en stor intercooler i fronten understreger det bare alt vildskaben!

Teknisk boks

Mærke/Model: Nissan Sunny GTI-R Pulsar
Motor: SR20DET Redtop (2.0)
HK: 318HK/411NM
Fælge: Rota Boost 17×7.5
Bremser: Wilwood 280mm 4-stemplede med Green Stuff klodser
Undervogn: Tein Sports Spec Driving Master Type, HA Gevind
Eksteriør: Tonede ruder, baggrude visker fjernet, kort antenne, tuner-stil.
Interiør: Sparco rat, Nismo gearknop, Räzo Alupedaler, mm.
Andet: Et utroligt flot eksemplar af en GTI-R, som er taget ud af den bedste bog. Vi er vilde med Pulsar modellen, bagklappen og stilen den køre fra front til bag!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!