fbpx

Nissan GT-R slår egen banerekord

Næste udgave af Nissan’s vilde GT-R, der oprindeligt erstattede den ultra fede Skyline serie, slår her sin egen omgangstid på racerbanen, Nürburgring. Se det hæftige monster for fuld udblæsning i denne video!

Nissan GT-R slår egen banerekord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På denne video ser vi 2012 versionen af Nissan’s GT-R, der slår sin egen rekord på Nürburgring. Desværre er videoen på japansk, men alligevel får vi lov til at opleve hvordan den hurtige bil blæser rundt på den store racerbane, helt inde fra kabinen.
Tiden rundt på banen ender med at være 7 minutter og 24.22 sekunder, hvilket er lige under hvad Porsche 911 GT2 RS formår at lave – den laver rent 7 minutter og 24 sekunder. Den tidligere rekord rundt på banen, der stammer fra 2011 i den daværende version af Nissan GT-R, lægger på 7  minutter og 26.7 sekunder. Det er næsten 2.5 sekunder hurtigere denne gang!

2012 Nissan GT-R kommer med en 3.8-liters V6 motor med twin-turbo og 537 hestekræfter, og et moment på 661 Nm! 100 km/t passeres ved bare 3 sekunder rent. Dog bør nogle chaufføre nok lige få lidt hjælp, af bilens launch control system, der findes hvis bilen sættes i R-mode.
Se rekorden blive slået i videoen herunder:
[youtube]HK62yyQ33_U[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.