fbpx

Nissan GT-R med over 1000 hk bliver fyret af

 

Var det noget med en Nissan GT-R, der yder over 1000 hestekræfter? Så er du kommet til det rette sted. Tuningsfirmaet Switzer Performance Innovation, viser her hvordan en drag-strip skal barberes.

Nissan GT-R med over 1000 hk bliver fyret af, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Først viser vi en video, med denne sindsyge Nissan GT-R der bliver rullet på rullefelt. Dette skete på et Mustang rullefelt, 20 miles væk fra tuningsfirmaet Switzer’s garage. Her kørte de hele vejen med aircondition slået til  på cruisecontrol og forventede at ramme et mål på 1000 hestekræfter i denne Nissan. Efter testen, kørte de hele vejen tilbage igen, og bilen var blevet målt til hele 1005 hestekræfter!
Se videoen lige her:

Derefter blev det tid til at fyre bilen af på en drag-strip. Her blev bilen braget af på Summit Motorsports Park i Norwalk, Ohio. Den bedste tid på dagen i denne 1000+ hestekræfters GT-R, blev tiden 9.38 sekunder med hele 155.29 mph! Derudover lavede de en 60-fods tid på bare 1.62 sekunder! Se videoen af testen her:

Men dette er dog allerede slået, af en endnu hurtigere Nissan GT-R. AMS Performance har nemlig lavet en tid, på 0.05 sekunder hurtigere end Switzer’s. Bilen på næste klip er udstyret med AMS Performance Alpha 10 tuningskittet.
Se både rullefelts testen og dragstrip affyringen i AMS Performance’s videoklip, lige her:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.