Nissan 350Z “Black Thunder”

Dansk-tysk japaner med 20-tommer og 280 hypper

En dansker har bosat sig syd for grænsen til Tyskland, hvilket giver den unge ejer en stor mulighed for et udvalg af flere biler til færre penge

Det har gjort, at han har lavet dette projekt af en Nissan 350Z, med sort-rødt tema kaldet Black Thunder.
Bilen har fået en masse små detaljer, 20-tommer fælge fra Eta, 280 hk under hjelmen og nogle sportssæder ombetrukket i Porsche-læder.

 

Fakta
Mærke/Model
: Nissan 350Z
Motor: 3.5L VQ35DE
HK: 280
Fælge: 20″ Eta Beta Jofiel Black
Bremser: 320mm for, 307mm bag med Brembo klodser
Undervogn: Eibach sænkning 30 mm for og bag.
Eksteriør: Elia Le ManZ frontspoiler, Elia Furious-Style sideskørter, Giacuzzo bagkofanger, Strosek hækspoiler, Samurai carbon antenne og MEGET mere.
Interiør: Bi-Color sportslædersæder ombetrukket i Porsche læder, røde sygninger over alt, alu-ringe i dørhøjtalere, diskanter, højtalere bag forsæder, alu “Limited Series” plate i midterkonsol med teksten Black Thunder, og Mange flere små detaljer.
Andet: Denne Nissan har så mange detaljer, at vi er nød til at cutte rigtig mange af dem fra. Men se bilen på div. shows, eller gå på opdagelse i billederne, så finder du meget mere, end ved første øjekast!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!