Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Nascar babe må ikke køre Formel-1

Amerikaneren Danica Patrick er ikke god nok til europærisk Formel-1.

Danica Patrick har lagt sit navn på den store hylde i det amerikanske NASCAR. D. 17 Februar 2013 fik hun en såkaldt ”Pole Award”, som den første kvinde nogensinde! Dette gjorde hun til det første løb i NASCAR sæsonen 2013, på Daytona Circuit. Altså, hun har opnået en stor status indenfor amerikansk motorsport.

Nascar babe må ikke køre Formel-1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Danica Patrick – Billederne er taget og ejet af SI.com

 

Hun har førhen givet udtryk for, at hun har en interesse i Formel 1. Mercedes formand og 3 gange verdensmester Niki Lauda udtalte, ”I 10 år, har jeg prøvet at fortælle Bernie Ecclestone, at han må være åndssvag, for ikke at have fået en kvindelig kører ind i Formel 1. Hvis vi kunne få en kvinde i top 6 ville vi straks få dobbelt så mange seere.”

Følger du os på Facebook? – Hvis ikke, så kan du det her!

Niki Lauda er dog i tvivl om Dancia er den rette kvinde til jobbet.
”Det skal siges, at det tekniske niveau for amerikanerne ikke er godt nok til Formel 1. Det kan også tydeligt ses på antallet af amerikanske kørere, der er i Formel 1. Den sidste amerikanske kører, der havde succes i europæisk motorsport var Mario Andretti, og det var helt tilbage i min unge dage!” Udtalte nu 63-årige Niki Lauda.

Den meget omtalte Dr. Helmut Marko, har også kommenteret Danicas udtalelser. – ”Man skal se på Danicas præstationer i de forskellige gaderæs .. Det imponerer simpelthen bare ikke nok.”
”Vi leder efter kørere ud fra deres præstationer, ikke på deres omtale.” tilføjede Dr Helmut Marko.
Sebastian Vettel tilføjer yderligere, ”For det første tager jeg hatten af for det Danica har opnået, men amerikansk motorsport har en helt anden kultur, end europæisk motorsport.

Der er ingen kvindelige kørere iblandt Red Bull’s unge talenter, hvis største drøm er at få en plads på det unge hold, Toro Rosso.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.