fbpx

Når bilen ikke er god nok til Drift

Har du ikke penge eller keder du dig blot alt for meget, ja så der jo andre måder at ligge sidelæns på. Se de to videoer i artiklen og bedøm hvilken der ville underholde dig bedst.

Når bilen ikke er god nok til Drift, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Er du allerede mester til at drifte eller har du ikke penge nok til at bygge din bil om til en drifter. Så overvej at byg din trehjulet cykel om til en drifter. Det er begrænset hvor meget det kræver.

En folk tosser på den anden side af jorden kedet sig en dag og fandt ud af at deres veje var perfekte til drift. Ingen af dem havde plads, penge eller mulighed for at have en drifter. De bygget derfor et par tre hjulet cykler om. Se filmen nedenfor, det ser nu meget sjovt ud.

 

Den anden video vi har fundet, mens vi sad og brugt for meget fritid på Internettet, var denne fantastisk film som er super godt lavet. Nu kan man kun glæde sig til den rigtig drift sæson går i gang. Nyd denne smukke drift film med fjernstyret biler.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.