fbpx

MTM får Audi A1 til at køre 324 km/t

Den nye Audi A1 er ikke blevet solgt på høj fart og voldsom tophastighed. Det laver tuningsfirmaet MTM nu om på. Se hvad de har formået at pumpe ud af den lille Audi her.

MTM får Audi A1 til at køre 324 km/t, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

MTM har haft fingerne i den nye Audi A1 og de har formået at få Audis TFSI-motor til at yde 500 hestekræfter og 600 Nm. Det var til det årlig Nardo Highspeed-Test event afholdt af Auto Motor und Sport hvor MTM fik den lille Audi A1 til at ramme en top hastighed på 323,67 km/t. 0-100 km/t tiden er også forbedret og kan nu gøres på 4.5 sekunder. Ud over at have tunet motoren havde MTM også afdækket de 19″ aluminiumsfælge med et fælge cover for at formindske vindmodstanden. Hertil bliver der målt top hastigheder både dag og nat for at køre under de rigtig forhold.

At den lille MTM A1 overhovedet var til Auto Motor und Sports event overraskede mange da de andre modeller til eventet var modeller, som 9ff Porsche 911 GT3, MKB McLaren SLR, G-Power BMW M3 SK II og en SpeedArt Porsche Cayenne Turbo. Ingen havde derfor forventet at den lille model skulle komme op på en tophastighed der lå så tæt på de andre.

Nardo highspeed test track ligger i det sydlige Italien og er en cirkel formet bane der er 12,3 km lang. Banen bliver brugt til alt lige fra test af producenterne til events, som Auto Motor und Sport. Det er 10. år at Auto Motor und Sport afholder deres test med udvalgte aktuelle modeller.

9ff Porsche 911 GT3 blev årets vinder med en tophastighed på 392 km/t.
G-Power BMW M3 SK II satte en tophastighed på 333,29 km/t.
MTM Audi A1 satte en tophastighed på 323,67 km/t.
Matilda Racing VW Scirocco GT-R1 satte en tophastighed på 293,65 km/t.
SpeedART Porsche Cayenne Turbo blev målt til en tophastighed på 284 km/t.
Det har desværre ikke været mulig at finde den målte tophastighed på den MKB-Power tunet McLaren SLR.

[youtube]YxaobDPAmJg&feature[/youtube]

[nggallery id=418]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.