fbpx

MotorShow Nord

Weekenden 31 juli og 1 august 2010 bød på messe, drift og streetrace i Nordjylland. Stedet var Aquilon messecenter i Pandrup, mellem Aalborg og Løkken hvor MotorShow Nord afholdte deres første messe nogensinde. Målet var at tiltrække mænd og drengerøve i alle aldre, hvor der var biler for hver en smag og pengepung, ligesom der var aktiviteter for selv de mindste.

MotorShow Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Foruden messen i den over 15.000 m2 store udstillingshal var der tillrettelagt en lille driftbane ude foran centeret, ligesom der var mulighed for at se hele området fra oven i form af helikopterture. Sidst på eftermiddagen startede 201 meter streetrace op selvsamme sted, hvor tilskuere havde mulighed for at køre lovligt race i deres egen bil.

MotorShow Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Indenfor bar messen primært præg af veteranbiler, selvom der var mødt flere performance- og stylingsbiler op. Her så vi mange gamle kendinge såsom Lasse Sells blå Falken Toyota Supra, Klaus Gejls brede Hyundai Getz og Morten Hansens ombyggede Opel Astra, specielt kendt for de mange 3D-motiver den gennem de sidste to år har fået lavet.

MotorShow Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsMotorShow Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Men også nye stylingsbiler kunne beundres på messen; Brian Johansen, manden bag RaceWars, havde taget hele sin bilflåde med på messen, hvor vi både kunne se hans nyindkøbte 912 hk Toyota Supra – som vi i øvrigt netop har skudt en masse billeder af – ligesom Brians kones 470 hestes Volkswagen Golf 3 kunne opleves.

Tekst: Neffi
Foto: Neffi og Mads

[nggallery id=195]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.