MotorShow Nord

Weekenden 31 juli og 1 august 2010 bød på messe, drift og streetrace i Nordjylland. Stedet var Aquilon messecenter i Pandrup, mellem Aalborg og Løkken hvor MotorShow Nord afholdte deres første messe nogensinde. Målet var at tiltrække mænd og drengerøve i alle aldre, hvor der var biler for hver en smag og pengepung, ligesom der var aktiviteter for selv de mindste.

Foruden messen i den over 15.000 m2 store udstillingshal var der tillrettelagt en lille driftbane ude foran centeret, ligesom der var mulighed for at se hele området fra oven i form af helikopterture. Sidst på eftermiddagen startede 201 meter streetrace op selvsamme sted, hvor tilskuere havde mulighed for at køre lovligt race i deres egen bil.

Indenfor bar messen primært præg af veteranbiler, selvom der var mødt flere performance- og stylingsbiler op. Her så vi mange gamle kendinge såsom Lasse Sells blå Falken Toyota Supra, Klaus Gejls brede Hyundai Getz og Morten Hansens ombyggede Opel Astra, specielt kendt for de mange 3D-motiver den gennem de sidste to år har fået lavet.

Men også nye stylingsbiler kunne beundres på messen; Brian Johansen, manden bag RaceWars, havde taget hele sin bilflåde med på messen, hvor vi både kunne se hans nyindkøbte 912 hk Toyota Supra – som vi i øvrigt netop har skudt en masse billeder af – ligesom Brians kones 470 hestes Volkswagen Golf 3 kunne opleves.

Tekst: Neffi
Foto: Neffi og Mads

[nggallery id=195]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!