fbpx

Motor Show Nord

Nordjylland får nu deres Motor Show, der for første gang afholdes i weekenden den 31. juli og 1. august i det nye Messecenter Nord, Aquilon i Pandrup. Et udstillingsareal på over 15.000 kvm. vil ose af både nostalgi og nutidig charme med fart fest og krom.

Det er makkerparret AP. Nielsen fra Randers og Steen Jørgensen fra VeteranPosten, der efter en veloverstået BilMesse i Hillerød igen rykker ud med endnu et nyt projekt; Motor Show Nord i messecentret i Pandrup.

Motor Show Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Modsat bilmesserne i Aars, Fredericia og Hillerød vil der ikke være tale om en decideret salgsmesse, men som udstilling og show visende både 2 og 4-hjulede.

Der bliver tale om et helt nyt koncept der på det nærmeste kan betegnes som et inde- udendørs træf og show med indbyggede elementer for hele familien, ung som gammel, men med “motor og hjul” som omdrejningspunktet. Den 15.000 kvm. store hal vil være fyldt med alt fra klassiske- og amerikanerbiler, til top-stylede custom car med masser af hestekræfter og motorcykler samt spændende hot rods, ligesom der vil være en flot repræsentation af flere af de danske bilklubber” fortæller Steen Jørgensen.

LÆS OGSÅ:
Michael Schumacher ramt af hjerneblødning af kritisk tilstand

Motor Show Nord, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsForuden det måske mere mandlige element – bilerne og motorcyklerne – arbejdes der på at stable et modeshow på benene samt en række andre aktiviteter. For de yngre, og ja – såmænd også for de ældre, vil det bl.a. blive muligt at prøve kræfter med fjernstyrede biler på en stor indendørs bane. Her vil Sideway North, en løbsserie for fjernstyrede biler, afvikle en af runderne i mesterskabet.

At lave Motor Show i netop Messecenter Nord byder på mange og nye muligheder i et område hvor netop samlerinteressen er meget stor – samtidig med, at området er et af Danmarks største turistområder med 100-200.000 turister indenfor en relativ lille radius. Alle der skal til Blokhus og Løkken skal ganske enkelt forbi messecentret. -Vi håber på den måde at give såvel udstillere som de besøgende en god og indholdsrig oplevelse.

Derudover vil der samtidig i samarbejde med Motorsport Nordjylland (klub underlagt DASU), Jammerbugt kommune og Striben Aalborg blive arrangeret lovligt streetrace lørdag den 31. Juli lige udenfor messecenteret på Industrivejen, hvor Politiet har givet streetracerne “frit lejde” såfremt der bliver kørt pænt til og fra området. Der vil derfor ikke være et talstærkt fremmøde af synsmænd og politi tilstede. I kan læse mere om det lovlige streetrace i denne artikel: Læs mere her.

LÆS OGSÅ:
Oplev motorsport for fuld udblæsning til Århus festuge

Derudover kigger Natmekanikeren forbi med sit mobile rullefelt, hvor det er muligt at få rullet sin bil for et mindre beløb.

Alt dette kan opleves for sølle 50 kr pr dag, i weekenden 31 juli – 1 august. Læs mere på MotorShowNord.dk.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.