fbpx

Mød Pekka Salo og hans vilde Ford Mondeo

Pekka Salo er en kendt mand fra Finland. Han rejser Europa og andre dele af verden rundt med sin Ford Mondeo stationcar, der byder på en lyd du ikke kan forestille dig. Et flot Ice-tema pryder bilen, der brager op år efter år foran publikum

Mød Pekka Salo og hans vilde Ford Mondeo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du har mødt Pekka Salo til et af Streetfire’s afterparty‘s, vil du se at han ikke er kedelig “backstage”. Han har det nemlig med at give den gas på div. dancefloor’s, og trykke den af for fuld smadder efter indtagelse af en række forskellig alkohol. Men det er der intet unormalt i, hvis man kommer fra Finland. Og det var i samme situation, at hans Ford Mondeo kom til verden.

Mød Pekka Salo og hans vilde Ford Mondeo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Mød Pekka Salo og hans vilde Ford Mondeo, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pekka valgte i en ordenlig brændert, at bygge sin hverdagsbil om. Det var en Ford Mondeo stationcar fra 2002. Målet var at bygge noget der aldrig før var set i Finland, og det projekt påbegyndte han så med en række af sine venner.
Vennerne, der hver havde deres syn på en vild Mondeo, gik sammen om at lave denne ice-blå hverdagsracer om. Sammen fik de skabt en helt unik bil, der ofte ses på diverse shows rundt om i Europa, hvor den brager op for sit kæmpe anlæg.

Se bilen her

Siden 2007 har de høstet en masse priser til sig, og deltaget i en lang række af forskellige bilshows rundt om i Europa. Hvert år bliver bilen vildere, med nye fede detaljer man ikke kunne forestille sig var mulige at lave. I år havde Pekka og hans crew bilen med til Scandinavian Custom Show 2010 i Bella Centeret, hvor de hver dag lavede et show med røg og musik.
I bilen lægger 32 diskanter, 24 mellemtone højtalere, 24 bas højtalere, 8 subwoofere og ikke mindre end 17 forstærkere til at trække hele læsset. For at give nok strøm til hele systemet, lægger der 8 lastbil batterier gemt i bilen.

Læs mange flere historier fra Scandinavian Custom Show 2010 her – og se alle de frække babes her!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!