fbpx

Miss Tuning 2011: Vælg din favorit

Hvem af disse fine tyske misser, skal vinde en Skoda Fabia RS? Det har du muligheden for at bestemme, ved at vælge din favorit i Miss Tuning 2011 konkurrencen

Miss Tuning 2011: Vælg din favorit, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Organisationen fra Tuning World Bodensee 2011 samt det tyske bilblad Autobild.de, søger den flotteste pige i den tyske tuningverden for tiden. Og nu hvor de tyve mest værdige er blevet udvalgt, har Du mulighed for at stemme på hvilken af disse piger du mener, er den pæneste.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Konkurrencen løber til den 17 april og alle registrerede brugere har muligheden for at stemme på sin favorit. Ved arrangementet Tuning World Bodensee i byen Friedrichshafen afholdes finalen den 5-8 maj. Vinderen af hele dette store event, løber afsted med en sprit ny Skoda Fabia RS!

– Hvem ville du vælge? (Du kan afgive din stemme som kommentar under artiklen)

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.