fbpx

MINI Live Tour – Amager

Der blev afholdt et større arrangement igennem Danmark, for at promovere modellerne inden for mærket MINI. Turen endte hos Terminalen på Amager , hvor vi var med til begivenheden

MINI Live Tour – Amager, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Søndag den 29 maj, var dagen hvor den sidste del af MINI Live Tour kom forbi Terminalen på Amager. Her var der linet op med en masse MINI modeller til prøvekørsel, der var Playstation 3 for de mindste, kokken serverede dejlige burgere mens et par DJ’s sørgede for fed lounge musik indendørs. Op mod 500 mennesker kiggede forbi under de to dage hvor showet foregik på Amager.
Hele arrangementet løb fra 11-16 og alle testbilerne var ude og køre konstant. Master Fatman var forbi og vende et par skiver på DJ anlægget i nogle timer, og en masse familier havde valgt at lægge vejen forbi Terminalen.

MINI Live Tour – Amager, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests MINI Live Tour – Amager, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Helt unikt havde man fået fremskaffet et eksemplar, af den specielle 50-års jubilæumsmodel “Hampton”, som er en speciel version bygget på MINI Clubman. Bilen er udstyret med nye spejlkapper, fede sorte lædersæder i kabinen både foran og bag, mørke urskiver i instrumenteringen, andre lister og emblemer uden på mens den har alt udstyret fra den største model. Det inkludrere glastag, S-pakken som er kofangere, udstødning, motor mm. Andre fælge var der også blevet plads til på denne model, som var en speciel SD version.
Blandt udstyrslisten var også det nye MINI Connected, der giver dig helt nye muligheder for at forbinde dig med forskellige funktioner, som Facebook, nyheder og andre smarte ting direkte i bilen.


Hen over en periode fra den 30 april til i dag, den 29 maj, havde forskellige MINI forhandlere åbnet op for showet fra 11-16. Ud over de mange opstillede modeller fra MINI, var det også muligt at vinde en MINI Cabriolet en hel måned eller andre gadgets som fx MINI Trolloys, efter man fx havde prøvekørt en af de mange modeller der var gjort klar til dagen. Og her var alle versioner mulige – Hatch, Clubman, Countryman og Cabrio.

MINI Live Tour – Amager, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis du missede denne begivenhed, så kan du læse mere omkring eventet på den officielle hjemmeside for arrangementet, http://www.MiniLiveTour.dk/. Ellers kan du se vores videoklip i toppen eller vores mange billeder.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.