fbpx

Mini Cooper S til krig mod PAC-MAN i ny film

Mini Cooper S får rollen som ”Mini Ghosts” i filmen Pixels

I filmen Pixels, bliver hele verden til et real-life arkadespil. Rumvæsener opfanger signaler fra de mest populære spil i 80’erne. Herunder Space Invaders, hvor spillerne har til formål at ødelægge de små pixeleret aliens.

Mini Cooper S til krig mod PAC-MAN i ny film, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Rumvæsenerne fejlfortolker dette som en krigserklæring og sender overdimensionerede PAC-MAN og Donkey Kong figurer til forskellige byer i verden, hvor alt hvad de rører ved forvandles til pixels. En syret handling? Det fortsætter…

For, for at redde verden har den amerikanske regering rekrutteret en gruppe på fire talentfulde old-school arkadespillere fra 80’erne, da deres kendskab til styrker og svagheder af videospillet har store. Men for at vinde kampen mod PAC-MAN og co har de fire helte stadig brug for lidt hjælp udefra.

Regeringen giver dem derfor deres egne individuelle “Mini Ghosts”. Fire Mini Cooper S tre-dørs modeller med navne og farver som de ”rigtige” PAC-MAN Ghosts i arkadespillet. Om deres mission lykkes vil blive afsløret i biograferne til juli.

LÆS OGSÅ:
Alfa Romeo 4C Spider smider toppen

Læs vores test af den nye Mini Cooper her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.