fbpx

Mere power til Panamera Diesel

De tyske tunere fra SpeedArt i Tyskland, har udgivet informationer og billeder af deres nye tuningskit til Panamera Diesel.

Mere power til Panamera Diesel, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Har du købt din Panamera i diesel udgave og vil du have endnu mere power i den, så er du kommet til den rette artikel. SpeedArt i Tyskland har netop udgivet informationer, om en ny tuningspakke til Panamera Diesel.

PS9-300D hedder pakken, som giver din Porsche 300 hestekræfter og 650 Nm under hjelmen, mens skørter og fælge er blandt nogle af de andre nye ting du får med.

Foran på bilen kommer en ny underlæbe, nye øjeskygger samt luftindtag. På siden kommer nye sideskørter og de store 22-tommer fælge, som kan bestilles i to-farve. Bag på bilen kommer en ny diffuser, to hækvinger samt nye udstødninger der passer ind hvor de originale var placeret.
Prisen for pakken vides ikke.

[nggallery id=466]

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!