fbpx

Mere power til Panamera Diesel

De tyske tunere fra SpeedArt i Tyskland, har udgivet informationer og billeder af deres nye tuningskit til Panamera Diesel.

Har du købt din Panamera i diesel udgave og vil du have endnu mere power i den, så er du kommet til den rette artikel. SpeedArt i Tyskland har netop udgivet informationer, om en ny tuningspakke til Panamera Diesel.

PS9-300D hedder pakken, som giver din Porsche 300 hestekræfter og 650 Nm under hjelmen, mens skørter og fælge er blandt nogle af de andre nye ting du får med.

Foran på bilen kommer en ny underlæbe, nye øjeskygger samt luftindtag. På siden kommer nye sideskørter og de store 22-tommer fælge, som kan bestilles i to-farve. Bag på bilen kommer en ny diffuser, to hækvinger samt nye udstødninger der passer ind hvor de originale var placeret.
Prisen for pakken vides ikke.

[nggallery id=466]

 

LÆS OGSÅ:
Seat holder åbent hus i weekenden den 29 og 30 august

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.