Mere power til Ferrari California

Anderson Germany fra Tyskland viser deres nyeste stylings og tunings pakke frem til Ferrari California

En mindre opgradering der giver bilen en anden lyd og udseende.

På tunings pakken finder man en opgraderet motorstyring og et nyt udstødningssystem i rustfrit stål med mulighed for at indstille lydniveauet i tre niveauer via en fjernbetjening. Disse få  opgraderinger får bilen til at lave 515 hestekræfter modsat de 460 man finder i den store 4.3-liters V8 motor i Ferrari California.

På stylingssiden har Anderson Germany tilføjet en masse kulfiber dele, både til forklappen, forkofangeren, sideskørterne, diffuseren bagpå og bagkofangeren. Derudover er der lavet småændringer som tonede baglygter, 21-tommer fælge foran og 22-tommer fælge bagpå samt en undervogn der kan justeres så bilen kan sænkes 35 mm.

Og er man ejer af en California og vil have lidt ekstra lir til kabinen, så findes der en kulfiber pakke, som indkluderer kulfiber detaljer på midterkonsollen, dørhåndtagene, rattet og gearskifterne på rattet.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!