fbpx

Mere power til Ferrari California

Anderson Germany fra Tyskland viser deres nyeste stylings og tunings pakke frem til Ferrari California

En mindre opgradering der giver bilen en anden lyd og udseende.

På tunings pakken finder man en opgraderet motorstyring og et nyt udstødningssystem i rustfrit stål med mulighed for at indstille lydniveauet i tre niveauer via en fjernbetjening. Disse få  opgraderinger får bilen til at lave 515 hestekræfter modsat de 460 man finder i den store 4.3-liters V8 motor i Ferrari California.

På stylingssiden har Anderson Germany tilføjet en masse kulfiber dele, både til forklappen, forkofangeren, sideskørterne, diffuseren bagpå og bagkofangeren. Derudover er der lavet småændringer som tonede baglygter, 21-tommer fælge foran og 22-tommer fælge bagpå samt en undervogn der kan justeres så bilen kan sænkes 35 mm.

Og er man ejer af en California og vil have lidt ekstra lir til kabinen, så findes der en kulfiber pakke, som indkluderer kulfiber detaljer på midterkonsollen, dørhåndtagene, rattet og gearskifterne på rattet.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.