fbpx

Mercedes-Benz vil bygge en 9-trins automatisk gearkasse

Det sidste nye hos Mercedes-Benz, er en kommende 9-trins automatisk gearkasse, hvis alt går vel og rygterne er sande. Netop nu snakkes der om, at ingeniørerne på Mercedes fabrikken er i gang med at udvikle det, de selv mener er det maximalt mulige.

Mercedes-Benz vil bygge en 9-trins automatisk gearkasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

9G-Tronic gearkassen vil give en bedre brændstof økonomi og et reduceret Co2 udslip sammenlignet med den nuværende 7G-Tronic gearkasse. Man kan forvente at den bliver brugt, når den nye S-Klasse udkommer i 2012, samt den næste version af CLS og Mercedes’ luksusmærke, Maybach.

Mercedes mener selv, at denne nye 9-trins gearkasse er det absolut maximale man teknisk kan lave, og de tror samtidig ikke på at kunderne ville føle sig godt tilpas med en 10-trins gearkasse. Men da den nuværende 7-trins automatiske gearkasse blev introduceret i 2003 var det også helt nyt, dog formåede Audi og BMW alligevel at hamle op med en 8-trins ZF gearkasse.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.