Mercedes-Benz vil bygge en 9-trins automatisk gearkasse

Det sidste nye hos Mercedes-Benz, er en kommende 9-trins automatisk gearkasse, hvis alt går vel og rygterne er sande. Netop nu snakkes der om, at ingeniørerne på Mercedes fabrikken er i gang med at udvikle det, de selv mener er det maximalt mulige.

Mercedes-Benz vil bygge en 9-trins automatisk gearkasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

9G-Tronic gearkassen vil give en bedre brændstof økonomi og et reduceret Co2 udslip sammenlignet med den nuværende 7G-Tronic gearkasse. Man kan forvente at den bliver brugt, når den nye S-Klasse udkommer i 2012, samt den næste version af CLS og Mercedes’ luksusmærke, Maybach.

Mercedes mener selv, at denne nye 9-trins gearkasse er det absolut maximale man teknisk kan lave, og de tror samtidig ikke på at kunderne ville føle sig godt tilpas med en 10-trins gearkasse. Men da den nuværende 7-trins automatiske gearkasse blev introduceret i 2003 var det også helt nyt, dog formåede Audi og BMW alligevel at hamle op med en 8-trins ZF gearkasse.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!