fbpx

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster afsløret (Billeder og video)

Nu er der endelig kommet billeder af den nye model fra Mercedes-Benz. En smuk roadster, der giver konkurrenterne kamp til stregen. Se de første billeder og film af modellen her.

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster afsløret (Billeder og video), Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For omkring et år siden var Pro-Street.dk på Nürburgring hvor vi fik muligheden for at spotte denne nye model fra Mercedes-Benz. Nu kan vi så vise de officielle billeder fra Mercedes-Benz samt en lille video.

SLS AMG Roadster, kommer som den tidligere Mclaren SLR,  med en stofkaleche. Dette gør dog intet skidt ved designet. Det eneste man kommer til at savne er mågevingerne. Dette var hvad der gav SLS AMG modellen karakter. Der er dog lige så mange, der mener at dette intet gør, da de enten synes det er for meget eller ikke kan finde ud af at stige ind og ud af bilen.

SLS AMG Roadster får som den lukket SLS AMG, en 6,2-liters V8 AMG motor, der yder 571 HK og går fra 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder. For at få Roadsterne til at køre lige så godt som Coupéen, har Mercedes-Benz afstivet den. Men frygt ikke for vægten. Den skulle kun være blevet godt 40 kg tungere end Coupéen, hvilket får Roadsteren til at veje 1.661 kg.

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster skal lanceres til efteråret 2011 og vil blive vist frem på Frankfurt Motor Show til efteråret.

Se vores spottet billeder af den nye Mercedes-Benz SLS AMG Roadster fra Nürburgring her.

[youtube]rqfwaE900Ao[/youtube]

[nggallery id=376]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.