fbpx

Mercedes-Benz SLS AMG i Gran Turismo 5

Mens de fleste nok aldrig formår at få chancen til at sætte sig bag rattet i en Mercedes-Benz SLS AMG, så vil der alligevel have været 100 heldige konkurrencedeltagere, som efterfølgende ville kunne sige:”Been there, done that”.

Mercedes-Benz SLS AMG i Gran Turismo 5, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som led i den store kampagne der i øjeblikket kører om SLS AMG, vil Mercedes’ opsætte et racing experience setup for Gran Turismo 5 på Mercedes-Benz World i England. De deltagere som laver de 100 hurtigste tider, vil få muligheden for at “Drive, drift og slide SLS AMG‘en” rundt på testbanen hos Mercedes-Benz World, efter en træningslektion med en professionel køre.

Gran Turismo eventet er en del af det større “Rare Experiences” kampagnen, som også tilbyder at man kan komme rundt på hele AMG fabrikken mod betaling, og man får chancen for at køre en SLS AMG rund på Top Gear‘s test bane!

Se videoen herunder, og find mere information om eventet på Facebook.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.