fbpx

Mercedes-Benz slår verdensrekord i Drifting

Mercedes-Benz har netop offentliggjort, at Mauro Calo har slået verdensrekorden i længste drift med en Mercedes-Benz C63 AMG i denne weekend.

Mercedes-Benz slår verdensrekord i Drifting, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Under Mercedes-Benz World arrangementet som blev afholdt i denne weekend, formåede Mauro Calo at slå rekorden i verdens længste drift. Mauro Calo, der normalt er testkøre for Mercedes-Benz, slog rekorden på lige under 400 meter, med en distance på hele 2308 meter!
Den C63 AMG der blev brugt til rekorden, nåede at drøne 8.5 gange rundt på banen før baghjulet måtte give op, fortæller Calo.

[youtube]7yhk-TJTWwE[/youtube]

“Bilen er så godt balanceret på hjulene, at jeg bare kunne slappe af og kun skulle lave små justeringer på retningen og speederen, fortæller han. Selvom dækkene gav op efter 7 omgange, fortsatte Calo sin tur rundt på banen, indtil at han var sikker på at han havde slået rekorden.
Næste udfordring for Calo, bliver at slå en verdensrekord i fart, med bind for øjnene! Hvor meget han skal op på er dog usikkert, men han er sikker på at han kan tage den rekord med i kufferten.

[youtube]GEH7PE-YV4c[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.