fbpx

Mercedes-Benz SL63 AMG Black Saphir

Inden-Design har offentliggivet deres stylingssæt for Mercedes-Benz SL63 AMG

Det komplette kit inkluderer nyt widebody kit, interiør og andre tekniske forandringer.

De nye ændringer på bilen indeholder en stor forkofanger, brede skærme med indsugninger, en ny forklap med luftindtag, sideskørter samt en vinge på bagenden. Prisen for hele widebody kittet er 19.900 Euro og 3.500 mere hvis du vil have forklappen med, yderligere 800 Euro for diffuseren bagpå der er lavet i kulfiber og 999 Euro ekstra hvis underlæben på frontskørtet skal med. Derudover er der lidt tilpasning og en sort lakering, hvor lakeringen koster 7.500 Euro.

En anden super fed ny ting, er Inden-Design’s Black Saphire letvægtsfælge i 20-tommer, som du får med for 13.200 Euro inkl. sportsdæk. Målene på hjulene er 11×20 foran og 13×20 bagpå, med 275/30 R20 og 323/25 R20 højhastighedsdæk fra Dunlop.
En ændring i bilens kontroller gør at bilen bliver sænket. Under kørslen hæves bilen med 20 mm. Denne installertion koster dog 1.550 Euro mere.

Inden-Design har også tilføjet et køre-kamera bagpå, nyt kørelys foran, nye bagpotter og hvis man lyster kan bilens effekt forøges til 560 hestekræfter og 670 Nm.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.